In voorbereiding

BOEKEN

Binnenkort verschijnt:

AFSCHEIDING EN HERENIGING IN ZWOLLE

Op zaterdag 8 oktober 2016 zijn in het kader van een excursie naar de Platagekerk te Zwolle een aantal lezingen gehouden. Tijdens de excursie stond een stukje kerkgeschiedenis in het bijzonder in Zwolle centraal.  De aanloop naar de (Zwolse) afscheiding in 1835 en de ontwikkelingen daarna tot  en met de hereniging van drie afgescheiden kerkverbanden in 1869.

In deze bundel zijn de inleidingen  van J. Boot, M. Daverschot en de bijdrage van ds. J.R. Visser opgenomen. Het geheel is tot stand gekomen onder redactie van E.P. van Dijk voorzitter van de.Stichting Steunfonds Gereformeerde Theologie

De bundel is ook te gebruiken als kerkgeschiedenisschets op de bijbelstudieverenigingen.

• ISBN 978-90-828180-3-1
  • 68 bladzijden
  • Prijs € 8,75 excl. verzendkosten
  • te bestellen via deze site