Immanuël – God met ons

In het juninummer van de Weerklank zijn weer twee nieuwe schetsen toegevoegd , schets 43 en schets 44 met de voorstudie en de verdiepende pagina’s Berouw van God, Koning in Israël, Schatgraven In de Bijbel en Schatten in 1 Samuel. Deze schetsen zijn de volgende delen in een serie over het bijbelboek 1 Samuel.

Op deze jongerenpagina van de Weerklank zijn bijbelstudies te vinden die gebruikt kunnen worden tijdens vereniging of als persoonlijke verdieping. Deze bijbelstudies zijn ook gepubliceerd in de Weerklank. Naast de bijbelstudies is er ook extra voorstudiemateriaal beschikbaar en verdiepende pagina’s over uiteenlopende onderwerpen die als extra verdieping gebruikt kunnen worden.

De bijbelstudies zijn onderverdeeld in verschillende series die hier te vinden zijn: Bijbelstudie series.
Naast de bijbelstudies zijn er ook meer dan 50 verschillende onderwerpen waar we meer over vertellen. De bijbelstudies en verdiepende onderwerpen zijn via het menu bekijken. De bijbelstudies zelf zullen ook vaak naar een specifiek onderwerp verwijzen voor meer informatie.

Heb je vragen over de inhoud van de website of een verzoek voor een onderwerp dan mag je altijd contact opnemen via het contact formulier.

Tags

Categories