Immanuël – God met ons

Op deze jongerenpagina van de Weerklank zijn bijbelstudies te vinden die gebruikt kunnen worden tijdens vereniging of als persoonlijke verdieping. Deze bijbelstudies zijn ook gepubliceerd in de Weerklank. Naast de bijbelstudies is er ook extra voorstudiemateriaal beschikbaar en verdiepende pagina’s over uiteenlopende onderwerpen die als extra verdieping gebruikt kunnen worden.

De bijbelstudies zijn onderverdeeld in verschillende series die hier te vinden zijn: Bijbelstudie series.
Naast de bijbelstudies zijn er ook meer dan 75 verschillende onderwerpen waar we meer over vertellen. De bijbelstudies en verdiepende onderwerpen zijn via het menu bekijken. In de bijbelstudies wordt ook vaak naar een specifiek onderwerp verwijzen voor meer informatie.

Naast de bijbelstudies en verdiepende informatie willen we de website graag verder uitbreiden met meer bijbelgerelateerde informatie voor jongeren. Daarom zoeken we vrijwilligers die mee willen helpen met het nadenken over en organiseren van de verdere inhoud van de website. Hebt u/jij zin om hieraan mee te helpen? Neem dan contact op via het contactformulier.

De bijbelstudies, tips voor bespreking en verdiepende pagina’s zijn deels ook verkrijgbaar in boekvorm via het fonds NEEM&LEES. Informatie over dit fonds is hier te vinden. Voor vragen over de katernen kan je het volgende contact formulier gebruiken.

Heb je vragen over de inhoud van de website of een verzoek voor een onderwerp dan mag je altijd contact opnemen via het contact formulier.

Tags

Categories